''Kitaplarla Büyüyorum'' Etiwinning Projesi Afiş Tasarımı

Okulumuz öğretmenlerinden Nurten Kolaca Kurt sınıfı ile birlikte e Twininng projesi yapacaktır. Proje iki kurucu üye olmak üzere toplam 8 üyeden oluşmaktadır. Kitaplarla Büyüyorum Projemiz; Okul öncesi çocuklarının resimli hikaye kitaplarını kullanarak dil gelişimi başta olmak üzere, bilişsel, sosyal, motor ve öz bakım becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Bu becerileri geliştirirken; Türkçe dil, fen ve doğa, sanat,  müzik, drama ve oyun etkinlikleri  ile destekleyerek çocukların merak, ilgi ve hayal dünyalarını geliştirmeleri, okuma alışkanlığı kazanmaları
hedeflenmektir. Projenin tüm katılımcıları anasınıflarından oluşturulması vesilesiyle, okullar arasında işbirliği geliştirmeyi de amaçlamaktadır.

01.12.2022 107